Thursday, April 1, 2010

Ngomel Pagi-pagi


Lama lagi nak pencen nih. Risau pulak within that long terms, apa yang akan berlaku nanti. Banyak perkara yang berlegar dalam kepala. Is my fund will be enough after my retirement? Can I raise my kids properly? Will I still be able to "bersilat"? In short, what will become of me? Tapi, rasanya its great that I'm aware of what will happen. Paranoid? Naahh... That is a sign that I'm in touch with reality.
Sometimes risau jugak bila selalu senang nih pasal dalam dunia ni, nothing is free. There will always a price for everything. That is why, when I got something special that is "un-sangka-rable", I keep asking myself, "... alamak, dah 'bayar' belum benda nih?..". Ingat, kalau satu pintu tutup, satu pintu akan bukak. Dan jangan sangka pintu yang baik untuk kita itu akan bukak untuk selamanya pasal sampai masa dia tutup gak nanti. Papehal pun, Allah punya kehendak semua ni. Dan apa pun yang berlaku, semua itu dalam lingkungan ilmuNya. hohoho...

LAGU AKU

Loading...

NOBAT


Get Music Tracks! Create A Playlist!