Monday, December 22, 2008

Tambah Sorang Lagi!!!!

Teramat sibuk pasal nak cuti panjang. Kalau bukak blog pun cuma browsing jer, tak dapek den nak reply, bagi komen or buat posting. Volume kerja banyak sangat akhir tahun ni pasal ramai orang cuti. Jadi workload masuk la kat file hamba. Lagipun hamba pun nak cuti panjang gak, jadi, nak tak nak, kerja diutamakan dahulu.

Nak dijadikan cerita, ngam-ngam kerja habis, besok tu dah nak start cuti panjang, isteri hamba pulak selamat melahirkan seorang putera. Jadi, al kisah, seorang lagi insan hadir dalam hidup Hambamaya pada hari Jumaat, pukul 5.15 pagi, 19 Disember 2008.

Semalam dari Kuantan drive gi Kota Bharu because my wife nak berpantang di kampung halamannya. My parents from Seremban pun sempat gak datang tolong tengok-tengokkan cucu yang sulung so that I can be in the labour room with my wife.

So, itulah ceritanya. Kepada Kak Gee yang menelepon, sorry lah tak terangkat and tak return call. Masa akak call, saya tengah bagi kaunseling. Bila nak return call, ada hal lain pulak. Lama-lama, lupa.

To all my friends in the cyber world, miss you all. After this, hamba akan blogging balik!!! Tapi, lepas putera hamba tidur lah.. heheheh...

LAGU AKU

Loading...

NOBAT


Get Music Tracks! Create A Playlist!